Kimler Üye Olabilir?

Hukuk Fakültesi’nde lisans, yüksek lisans ya da doktora öğrenimi görmekte olan veya bunlardan en az birini tamamlamış ya da en az bir eğitim dönemi süreyle öğretim üyeliği veya fakülte personelliği yapmış olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişiler ve Türkiye’de yerleşim hakkına sahip olan yabancı gerçek kişiler.

ASLİ ÜYELİK

Hukuk Fakültesi Mezunu ve Mensupları

Tüzük’ün 7/a ve 7/b maddelerindeki haklara haiz olmayıp, Dernek’in amaç ve hizmetleri konusunda, Dernek’in gelişmesinde katkısı olan ve Dernek amacını ve Tüzük’ünü kabul eden, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kişiler onursal üye olabilirler.

ONURSAL ÜYELİK

Üyelik Formu

Görseldeki üyelik formunu doldurarak veya sitemiz üzerinden Üyel Ol kısmında yer alan formu doldurarak İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği tarafından yetkilendirilmiş kişilere ulaştırmanız gerekmektedir.

Dernek Tüzüğü

İnceleyerek hakkımızda detaylı bilgi  sahibi olabilirsiniz.

Giriş Ödentisi ve Aidat

Asli üyelerimiz için giriş ödentisi ve 6 aylık aidat bedelleri dernek tüzüğü 31. maddede belirlenmiştir. 100 TL giriş ödentisi ve altı ayda bir 200 TL aidat ödenmesi gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin tamamlanabilmesi için üye olurken ilk altı aylık aidat ve giriş ödentisinin yatırılması gerekmektedir.

KVK Aydınlatma Metni

Kişisel verilerinizin korunmasına önem veriyoruz.