İzmir
Temsilciliği
İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği

İzmir Temsilciliği

İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği İzmir Temsilciliği İHKD üyeleri tarafından 2019 yılında hukukun ve hukuk eğitiminin geliştirilmesi amacı ile faaliyetlerine başlamıştır.

İzmir temsilciliği halihazırda 5 farklı komisyon ve üyelerine yönelik sayısız etkinlikleri ile çalışmalarına devam etmektedir.

İzmir Temsilciliği bünyesinde avukat, stajyer avukat ve hukuk fakültesi öğrencileri entegre bir şekilde çalışmaktadır. Sosyal medya hesabı üzerinden veya internet sitemizde bulunan iletişim formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz!

İzmir Temsilciliği Yönetim Kurulu

Av. Cevdet Yılmaz - İzmir Temsilcisi

Gülce Türkmen

Hüseyin Erkan

Miray Burluça

Sema Gacar

Ercan Şirinoğlu

Halil İbrahim Kaçar

Ecem Çetin

İsmail Kağan Kılınç

Barış Kaplan

Firuze Göllüoğlu

İzmir Temsilciliği

Antalya Temsilciliği

İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği Antalya Temsilciliği İHKD üyeleri tarafından 2020 yılında hukukun ve hukuk eğitiminin geliştirilmesi amacı ile faaliyetlerine başlamıştır.

Antalya temsilciliği, derneğimizin faaliyet kapsamı içerisinde yer alan üyelerine yönelik pek çok etkinliği hayata geçirmektedir.

Antalya Temsilciliği bünyesinde avukat, stajyer avukat, ve hukuk fakültesi öğrencileri entegre bir şekilde çalışmaktadır. Sosyal medya hesabı üzerinden veya internet sitemizde bulunan iletişim formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz!

Temsilciliğimizin koordinasyonu Yönetim Kurulu üyemiz Stj. Av. Ömer Tayıpoğlu ve Etik Kurulu üyemiz Stj. Av. Aylin Özkaya tarafından yürütülmektedir.

İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği