Yaklaşan Etkinlikler

Öğrenci Konseyi Başvurularınızı Bekliyor!
    -
    Hukuk fakültesi öğrencilerine yönelik yürütülecek sosyal sorumluluk çalışmaları, eğitimler ve projeler için aramıza katılacak öğrenciler arıyoruz! *Dernek üyeliği şartı bulunmamaktadır.
    EĞİTİMCİLER ARIYORUZ
    -
    Derneğimiz çatısı altında gerçekleşecek eğitimlerde yer alacak İHKD Üyeleri arıyoruz! Dernek üyelerimizin dernek içerisinde kurumsal çerçevede dernek belirli konularda ve uzmanlıklarda eğitim almasının ve bununla birlikte dayanışma ve işbirliklerinin arttırılmasının sağlanm
    EĞİTİM TALEP FORMU
    Talep
    Hukuk alanındaki bilgi ve kariyerinizi geliştirmek için eğitim taleplerinizi heyecanla bekliyoruz. Şehrinizde fiziki olarak veya çevrimiçi ortamda gerçekleştirilmesini istediğiniz eğitim ve kariyer faaliyetlerini bize iletebilirsiniz!
    FİKRİ MÜLKİYET HUKUKU ÇALIŞMA GRUBU
    Online
    Dernek bünyemizde Fikri Mülkiyet Hukuku alanında uzun soluklu çalışmalar gerçekleştirilecek çalışma grubu kurulmuştur. Katılım için etkinlik politikasına göz atabilirsiniz. *Katılım sadece yasal üyeler için geçerlidir.
    SÖZLEŞMELER HUKUKU ÇALIŞMA GRUBU
    Online
    Dernek bünyemizde Sözleşmeler Hukuku alanında uzun soluklu çalışmalar gerçekleştirilecek çalışma grubu kurulmuştur. Katılım için etkinlik politikasına göz atabilirsiniz. *Katılım sadece yasal üyeler için geçerlidir.

Staj 101 Projesi

Kapsamında dilediğin