09 Mar Cmt

09 Mar 2024 13:30

Karşıyaka, Bahçelievler, 1851/10. Sk. No:3, 35600 Karşıyaka/İzmir, Türkiye

Etkinlik Hakkında

İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği İzmir olarak Şirket Kuruluş Süreçleri & Mersis üzerine konuşmak üzere Av. Ezginaz ÇALIŞIR'ı ağırlayacağız. Etkinlikten daha fazla verim alabilmek için şahsi bilgisayarınızı getirmenizi tavsiye ederiz.

*Katılım tüm hukukçulara açıktır. Kontenjan sınırlı olup katılım önceliği İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği yasal üyeleri ve genç meslektaşlara verilecektir.

*Eğitimlerimiz fiziksel olarak gerçekleştirilecektir. KVKK kapsamında hazırlanan aydınlatma metnine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Kapsamında Webinar Aydınlatma Metni

" İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği (İHKD) tarafından düzenlenecek olan  Webinar’a katılımınızın sağlanması ve sizlerle iletişimin kurulması amacı ile 6698 Sayılı KVKK 5. madde 2. fıkra "c, e ve f" bendleri kapsamında isim, soyisim e-posta adresi, öğrenim bilgileriniz işlenecektir. Çevrimiçi platformlardan etkin hizmet sunabilmek ve sizleri eğitimle buluşturabilmek amacı ile açık rıza vermeniz halinde paylaşmış olduğunuz bilgiler İHKD internet sitesinin "hosting" hizmetini yurtdışında alması ve mail hizmetinin kullanması nedeniyle yurtdışında veri güvenliği tedbirlerine ( Detaylı bilgi https://tr.wix.com/about/privacy ) uygun şekilde saklanacaktır. Etkinliğe sesli veya yazılı ve/veya görüntülü olarak katılmanız gerektiği durumlarda KVKK 5. madde kapsamında açık rıza vermeniz halinde sesiniz ve görüntünüz bu Webinar ile sınırlı olmak kaydıyla işlenecek ve etkinliğin yapıldığı platformun (Zoom) sunucusunun yurt dışında olması sebebiyle de verileriniz yurt dışında saklanmış olacaktır.  Açık rıza metni için: https://drive.google.com/file/d/15-CFdMBC15pnpCxYmFENMtTrah0oPI3l/view

Bu Etkinliği Paylaş