10 Ocak Çar

Online Toplantı

FORUM Kira Uyuşmazlıkları

*Katılım sadece yasal üyelerimiz için mümkündür.

FORUM Kira Uyuşmazlıkları

Saat ve Yer

10 Oca 2024 20:00

Online Toplantı

Bu Etkinlik Hakkında

*Etkinliğimize katılım sağlayabilmek için İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği üyeliği zorunludur. Üyelik işlemleri için web sitemizi ziyaret edebilir, bilgi ve başvuru için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

* Katılımcılara eğitim detayları, toplantı kodu ve şifresi davet maili üzerinden eğitimden önce iletilecektir.

*Eğitimlerimiz telekonferans olarak gerçekleştirilecektir. KVKK kapsamında hazırlanan aydınlatma metnine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) Kapsamında Webinar Aydınlatma Metni

" İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği (İHKD) tarafından düzenlenecek olan  Webinar’a katılımınızın sağlanması ve sizlerle iletişimin kurulması amacı ile 6698 Sayılı KVKK 5. madde 2. fıkra "c, e ve f" bendleri kapsamında isim, soyisim e-posta adresi, öğrenim bilgileriniz işlenecektir. Çevrimiçi platformlardan etkin hizmet sunabilmek ve sizleri eğitimle buluşturabilmek amacı ile açık rıza vermeniz halinde paylaşmış olduğunuz bilgiler İHKD internet sitesinin "hosting" hizmetini yurtdışında alması ve mail hizmetinin kullanması nedeniyle yurtdışında veri güvenliği tedbirlerine ( Detaylı bilgi https://tr.wix.com/about/privacy ) uygun şekilde saklanacaktır. Etkinliğe sesli veya yazılı ve/veya görüntülü olarak katılmanız gerektiği durumlarda KVKK 5. madde kapsamında açık rıza vermeniz halinde sesiniz ve görüntünüz bu Webinar ile sınırlı olmak kaydıyla işlenecek ve etkinliğin yapıldığı platformun (Zoom) sunucusunun yurt dışında olması sebebiyle de verileriniz yurt dışında saklanmış olacaktır.  Açık rıza metni için: https://drive.google.com/file/d/15-CFdMBC15pnpCxYmFENMtTrah0oPI3l/view

Bu Etkinliği Paylaş