Saati henüz belli değil

Talep

EĞİTİM TALEP FORMU

Hukuk alanındaki bilgi ve kariyerinizi geliştirmek için eğitim taleplerinizi heyecanla bekliyoruz. Şehrinizde fiziki olarak veya çevrimiçi ortamda gerçekleştirilmesini istediğiniz eğitim ve kariyer faaliyetlerini bize iletebilirsiniz!

EĞİTİM TALEP FORMU

Saat ve Yer

Saati henüz belli değil

Talep

Etkinlik Hakkında

Değerli İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği Üyeleri,

İkonion Hukuk ve Kariyer Derneği olarak, sizlerin ihtiyaçlarına odaklanmış bir eğitim programı geliştirmek istiyoruz. Bu amaçla, üyelerimizin önerileri ve tercihleri bizim için son derece önemlidir. Derneğimizin üyelerine sunduğu hizmetlerin kalitesini artırmak için çeşitli eğitim etkinlikleri düzenliyoruz. Hangi eğitimleri almak istediğinizi ve bu eğitimlerin nasıl bir formatta olmasını tercih ettiğinizi bilmemiz büyük önem taşımaktadır.

Eğitim talep formu ile ilgili aşağıdaki bilgilere yer verilmektedir:

• Adınız ve iletişim bilgileriniz.
  • Hangi tür eğitimleri tercih ettiğiniz (örneğin, seminerler, atölye çalışmaları, online kurslar).
  • İlgilendiğiniz hukuk alanları veya kariyer gelişimi konuları.
  • Eğitimlerin fiziksel mi yoksa çevrimiçi mi olmasını tercih ettiğiniz.
  • Hangi tarihlerde bu eğitimleri alabileceğiniz.
  • Eklemek istediğiniz herhangi bir özel talep veya öneri.

Katkılarınızı önemsiyor ve beklentilerinizi karşılamak için el birliğiyle çalışmayı dört gözle bekliyoruz.

Bu Etkinliği Paylaş